Retourneren en bezorgen

Retourneren:

Je kan bij ons op twee manieren iets retourneren, namelijk zelf inleveren bij een POSTNL  (tot max. 20 kg en max 80 x 50 x 35 (l x h x b) cm.) of laten ophalen. Neem voor het aanvragen van een retour altijd contact op met ons.


Retourvoorwaarden:

Ben je niet tevreden met onze producten? Of is jouw bestelling kapot of incompleet bezorgd? Je mag bij ons alles gratis retourneren binnen 14 dagen. De producten moeten wel (voor zover mogelijk) in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zitten. 
Tappen, snijplaten en boren kunnen niet geretourneerd worden.


Garantie:

Wij hebben veel producten in ons assortiment met verschillende garantietermijnen. Is een product kapot en denk je recht te hebben op garantie? Neem dan even contact op met ons.


Terugbetaling:

Nadat wij jouw retour ontvangen hebben en gecontroleerd hebben of het aan de voorwaarden voldoet, sturen wij een creditfactuur. De betaling wordt daarna binnen 14 dagen teruggestort.


Bezorging

De meeste bestellingen worden door POSTNL bezorgd. Alleen producten met afwijkende maten en/of gewichten worden rechtstreeks door onze leverancier bezorgd met een andere logistieke partner.

Bezorgmoment kiezen

De producten waarvan de bezorgdatum gewijzigd kan worden, zijn aangegeven met een kalender symbool. Het is alleen mogelijk om een nieuwe bezorgdatum te kiezen tot twee maanden later. Maandagen, weekenden en feestdagen zijn uitgesloten. Als de bezorgdatum gewijzigd wordt voor één product, verandert de bezorgdatum automatisch voor alle producten waarvan de bezorgdatum gewijzigd kan worden.

Afleveropties (postbus / afhaalpunt / ophalen)

Het is (nog) niet mogelijk om je bestelling te laten bezorgen op een postbus of een afhaalpunt. Ook is het niet mogelijk om je bestelling af te halen. Op dit moment bezorgen wij alleen op vaste adressen.

Bezorggebied

De bezorging van onze producten vindt momenteel alleen plaats in Nederland.

Bezorgen op een ander adres dan het factuuradres

Je kan de bestelling op een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres. In het bestelproces kan je een ander bezorgadres toevoegen, zolang het in hetzelfde land ligt als het factuuradres.


 

 

Incomplete bestelling

Het kan voorkomen dat een bestelling uit meerdere pakketten bestaat die op verschillende momenten bezorgd worden, controleer daarom eerst de beloofde bezorgdatum in de orderbevestiging. Het kan ook zijn dat de datum gewijzigd is, ook daarvan krijgt je van ons een bericht. Je ontvangt van ons altijd een verzendbevestiging per pakket.

Verkeerd en/of kapot product

Dat is natuurlijk niet onze bedoeling! Neem contact op met ons  dan lossen we dit voor je op. Als je het ordernummer bij de hand hebt, kunnen we je snel helpen.

 

© 2017 - 2023 The Inch Company | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel